همشهری آنلاین: این غذا با باقلاقاتق کمی متفاوت است و نام دیگر آن خشکاویج است.
مواد لازم
۵۰۰ گرم گوشت بدون استخوان
یک عدد پیاز
۷۰۰ گرم شوید
یک کیلوگرم باقلا سبز
یک پیمانه آب
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
۱. پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید. گوشت را به تکههای خورشی برش بزنید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
شوید خرد شده را هم به آن بیفزایید و تفت دادن را ادامه دهید. نمک، فلفل و کمی زردچوبه را هم به میزان دلخواه به آن اضافه کنید.
۲. در آخر کمی آب اضافه کرده و مواد را به هم بزنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا گوشتها بپزند حالا باقلاها را اضافهکرده و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا بپزد و خورش کاملا جا بیفتد.
وقتی که آب خورش برچیده شود برای سرو آماده است.
فوت و فن
با توجه بهاینکه باقلاهای تازه زودتر میپزند. پس از اضافهکردن باقلا به خورش، مرتب به آن سر بزنید تا باقلاها وا نروند.
نظر شما